Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a plonjat cu masina in Dambovita in zona podului Timpuri Noi

Un barbat a cazut cu masina in raul Dambovita, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a pierdut controlul volanului si a rupt gardul de protectie, pe podul de la Timpuri Noi.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, accidentul s-a produs in jurul orei 01.05, cand un barbat de 29 de ani care circula cu masina pe Splaiul Unirii, din directia soseaua Mihai Bravu, a pierdut controlul volanului pe podul Timpuri Noi, cand a facut virajul la stanga. Autoturismul a rupt gardul de protectie si a cazut in raul Dambovita.

In masina se mai afla un pasager in varsta de 28 de ani. Atat el, cat si soferul au reusit sa iasa singuri din autoturism, fara a solicita ingrijiri medicale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. De asemenea, el a fost dus la Biroul Accidente Usoare sector 3 si sanctionat cu 4 puncte amenda si 3 puncte penalizare, pentru neasigurare la schimbarea directiei de mers. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI