Un bărbat a scos sabia la un șofer, i-a distrus capota, după care și-a amenințat cu moartea fosta cumnată. Incidentul a avut loc în Mihăilești, județul Giurgiu. Poliția orașului Mihăilești a fost sesizată, prin plângere scrisă, de către un bărbat de 63 de ani, cel care s-ar fi trezit cu mașina distrusă.
Tot în aceeași zi, o femeie de 40 de ani, din același oraș, a sesizat faptul că a fost amenințată telefonic de către fostul cumnat.

Citește și: VIDEO-O copilă a fost băută într-un tramvai din Capitală

Acesta a fost oprit seara trecută, în jurul orei 18.20, în timp ce mergea cu autoturismul la fosta cumnată. Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, așa că aceștia au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și asupra roților mașinii. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru cercetări.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Accident în parcarea unui mall din București. Patru mașini au fost implicate

O copilă a fost băută într-un tramvai din Capitală

Incidentul a avut loc pe linia 32, când tramvaiul era plin de oameni. Femeia ar fi fost în stare de ebrietate și a deranjat-o faptul că o copilă bea o doză de energizant. I-a atras atenția, iar pentru că fetița nu s-a oprit, s-a năpustit asupra ei și a lovit-o.  Ceilalți călători au asistați șocați la întreaga scenă, apoi au încercat să o oprească.

În ajutorul agresoarei a intervenit și individul care o însoțea. 

Citește și:  Două eleve s-au luat la bătaie pe o stradă din Găești

Apoi individul trece la amenințări și chiar se repede la călătorul care a îndrăznit să o apere pe fată. În cele din urmă, călătorii au sunat la 112. Nici când au auzit că vine poliția cei doi nu s-au liniștit. Polițiștii cercetează incidentul.

Citește și:  Un bărbat din Sibiu a fost purtat pe capotă zeci de metri. Șoferul a fost arestat

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si