John Wainwright, în vârstă de 71 de ani, a murit în septembrie 2018, dar corpul său a stat în congelator mai bine de doi. Damion Johnson, în vârstă de 52 de ani, a pledat vinovat după ce a împiedicat înmormântarea legală și decentă a trupului colegului său de apartament.  

Anchetatorii nu au stabilit încă cauza morții bărbatului. 

Bărbatul de 52 de ani este acuzat în repetate rânduri că ar fi folosit cardul persoanei decedate fără drept, iar la audieri acesta a spus că suma disponibilă pe card era la comun.

 

Citește și: VIDEO-Caz revoltător în Maramureș. Un tată și-a ținut fiica de 25 de ani închisă și legată cu lanțuri. Bărbatul a fost lăsat în libertate

„El spune că nu a acționat în mod necinstit, și susține că avea dreptul la fondurile din contul domnului Wainwright. Aranjamentul a fost că banii ar fi fost depuși în contul comun al lui Wainwright, așa că, în esență, el susține că erau și fondurile sale și, pe scurt, avea dreptul la ele”, a declarat avocatul bărbatului. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul este acuzat de împiedicarea înmormântării legale, fraudă prin faptul că a folosit în repetate rânduri cardul bancar al persoanei decedate pentru plata de bunuri și pentru retragerea mai multor sume de bani.  

Citește și: Un nou cadavru găsit de poliție după cel al actriței însărcinate. "Este tragic că nu va mai fi mămică"

Caz revoltător în Maramureș. Un tată și-a ținut fiica de 25 de ani închisă și legată cu lanțuri. Bărbatul a fost lăsat în libertate

Caz revoltător în Maramureș. Un tată și-a ținut fiica de 25 de ani închisă și legată cu lanțuri. Bărbatul a fost lăsat în libertate., iar fata este în stare gravă la spital.

Un bărbat din Maramureș și-a ținut fiica de 25 de ani legată cu lanțuri, iar tânăra a ajuns în stare gravă la spital.

Tânăra a fost găsită într-o stare deplorabilă, cu un picior în stare de putrefacție. Aceasta a fost forțată să trăiască în  condiții inumane  în propria casă. Vecinii și primarul au avut un șoc atunci când au văzut că bărbatul circulă liber pe străzi. Din informațiile acestora, bărbatul suferă de afecțiuni psihice. 

Autoritățile au fost informate de vecini, care au spus că din curtea bărbatului se simte un miros puternic.  

Citește și:  O mamă din secta penticostală, acuzată că și-a ucis fiul prin înfometare în perioada de lockdown

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Până s-a ajuns în situația în care fata să fie recuperată, taica-su a fost dus la Sighet, dar din nefericire, azi după masă l-am văzut plimbându-se pe  drum. Era chiar o intervenție făcută prea târziu. Adică fata avea risc de a murit la 25 de ani.

Taica-su e un om cu handicap. Îl știe toată lumea. Și mama ei a avut un handicap, mama ei a murit",  a declarat Ioan Matieș, primarul comunei Mireșu Mare. 

Bărbatul a devenit agresiv și a refuzat să coopereze cu autoritățile.  

Citeste si:  10 alimente care scad acidul uric


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si