Bărbatul în vârstă de 41 de ani a apelat miercuri, 25 mai, la 112. Dispeceratul l-a redirecționat la Secția 14 Poliție Rurală din Vama, unde reclamantul a anunțat că soția sa, în vârstă de 35 de ani l-a luat la bătaie, conform  suceava-smartpress.ro.

Citeste si: Anamaria Prodan a câștigat procesul. Trebuie să i se plătească suma de 350.000 de euro

Ajunși la fața locului, oamenii legii au aflat că în ziua respectivă, în jurul orei 11.00, cei doi soți, care în prezent se află în proces de divorț, s-au luat la ceartă, iar femeia l-a lovit pe soțul ei, l-a zgâriat pe gât și l-a împins pe scări.

Femeia este cercetată sub aspectul săvârșirii faptei de violență în familie

Oamenii legii au completat un formular de risc, după ce au constatat că erau întrunite condițiile pentru eliberarea ordinului de protecție provizoriu, însă bărbatul a spus că nu dorește să solicite documentul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Polițiștii locali din București au dat amenzi șoferilor care au parcat neregulamentar

Persoana vătămată a fost îndrumată să se adreseze la un cabinet medico-legal, în vederea eliberării unui certificat medico-legal pentru rănile suferite.

Cu toate acestea, bărbatul i-a făcut soției plângere penală, iar aceasta este cercetată acum pentru infracțiunea de „violență în familie”.

Citeste si: Bone Ferenc le-a mărturisit anchetatorilor de ce și-a ucis cu sânge rece iubita. Motivul este halucinant


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si