Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a sunat la 112, spunând că şi-a ucis concubina. El a vrut să arate condiţiile în care trăiesc femeia şi fiul ei

Un bărbat din localitatea vrânceană Gugeşti s-a ales cu dosar penal după ce a anunţat la 112 că şi-a ucis concubina. Bărbatul a făcut această sesizare pentru a arăta condiţiile în care locuiesc femeia şi fiul ei.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna Gugeşti, în vârstă de 56 de ani, despre faptul că a ucis-o pe concubina sa, în timp ce se afla la locuinţa acesteia.

Citeste si: Fântânile din Piaţa Unirii au fost omologate şi incluse în Cartea Recordurilor

Citeste si: CRBL face „feţe-feţe” la filmarile pentru show-ul “Îmi place dansul”, de la Kanal D “E important sa joci si cu faţa!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poliţiştii s-au deplasat imediat la adresa respectivă şi au identificat apelantul, care a precizat că sesizarea făcută nu este reală. Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul a solicitat intervenţia poliţiei pentru a arăta condiţiile de igienă în care locuieşte concubina lui, împreună cu fiul lor.

Citeste si: VIDEO| Jocul creat de români, faimos în toată lumea

Citeste si: Anunțul îngrijorător al ANRE. Românii în pericol să rămână fără gaze la iarnă

Totodată, în urma cercetărilor desfăşurate, poliţiştii i-au identificat pe femeia şi pe copilul în cauză, constatând că nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI