Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a supraviețuit cinci zile în mașina sa distrusă în sălbăticie, după ce a plonjat 150 de metri într-o râpă din SUA

Danny Sansbury, în vârstă de 56 de ani a fost găsit duminică în viață, într-o râpă din statul Washington, după ce fusese dat dispărut săptămâna trecută.

Stefania Pavel,

Danny Sansbury, în vârstă de 56 de ani a fost găsit duminică în viață, într-o râpă din statul Washington, după ce fusese dat dispărut săptămâna trecută.

[Sursa foto: Daily Mail]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 56 de ani a fost salvat după ce a supraviețuit cinci zile în interiorul mașinii sale distruse în sălbăticie, în urma unei prăbușiri de 150 de metri într-o râpă, potrivit Daily Mail.

Bărbatul a supraviețuit câteva zile fără mâncare și fără apă

Danny Sansbury a fost găsit în viață duminică dimineața, după ce trecătorii au observat urme de cauciucuri care se îndepărtau de o șosea din Cowlitz County, în sud-vestul statului Washington, și au sunat la 911. Camioneta sa verde a fost descoperită în josul unei râpe abrupte și împădurite, potrivit Departamentului de pompieri și salvare din Cowlitz County.

”Pompierii au coborât dealul prin tufișuri înalte până la brâu așteptându-se la ce este mai rău, dar au descoperit că șoferul camionului era încă în viață, dar grav rănit și bolnav”, a precizat departamentul de pompieri într-un comunicat pe Facebook. Sansbury, care a fost grav rănit, a fost dat dispărut săptămâna trecută, iar adjuncții șerifului aflați la fața locului au confirmat că acel camion corespundea descrierii vehiculului său.

Citește și: Un camion a forțat barierele de la Casa Albă. Șoferul a fost încătușat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un sistem de frânghii a fost pus la punct pentru a-l urca pe Sansbury pe versantul abrupt al dealului.

[Sursa foto: Daily Mail]

Un sistem de frânghii a fost pus la punct pentru a-l urca pe Sansbury pe versantul abrupt al dealului după ce a fost scos din camion. El a fost apoi dus cu ambulanța la o școală din apropiere, de unde un elicopter Lifeflight l-a preluat și l-a dus la Peace Health Southwest, unde rămâne în stare critică.

Danny ar fi sunat pe cineva din familie cu câteva zile înainte de a fi găsit

”Încă nu-mi vine să cred că a supraviețuit timp de șase zile în halul ăsta”, a declarat prietena sa de 30 de ani, Terri Peck, pentru postul local de televiziune KOIN 6 News, afiliat CBS. Terri a susținut că știa că se afla într-o râpă când a auzit că lipsește și că verificase râpele când prietenul ei a fost găsit.

Citește și: O femeie a fost sfâșiată de câinele unui prieten. Mama, de 42 de ani, a vrut să-și salveze fiicele: „Era prea tânără ca să plece dintre noi”

Bărbatul a fost dus cu ambulanța la o școală din apropiere, de unde un elicopter Lifeflight l-a preluat.

[Sursa foto: Daily Mail]

Șeful de batalion al pompierilor și salvatorilor din Cowlitz 2, Joe Tone, a declarat pentru postul local că autoritățile au cercetat orice posibilă crimă înainte ca Sansbury să fie găsit în viață. ”Nu aveau nicio idee unde se afla domnul și am mers pe calea tipică a persoanelor dispărute până când cetățeanul- localnic- a găsit mașina”, a declarat Joe Tone, șeful de batalion al Cowlitz 2 Fire & Rescue.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Troy Brightbill, adjunct criminalist șef la biroul șerifului din Cowlitz County, a declarat pentru DailyMail.com că nu se suspectează niciun fel de crimă și că pare a fi vorba de un accident de mașină. Sansbury a fost receptiv și a putut răspunde la câteva întrebări când primii respondenți au ajuns la el în interiorul mașinii sale, a declarat ofițerul Brightbill.

Se pare că acesta ar fi dat un telefon unui membru al familiei cu câteva zile înainte de a fi găsit și a spus că era blocat în curtea din spate. Cu toate acestea, el nu a reușit să comunice ce s-a întâmplat la telefon înainte de a închide. Departamentul de pompieri a declarat că întreaga operațiune de salvare a durat aproximativ o oră, iar Departamentul de pompieri din Longview a fost chemat în ajutor. Locotenentul Andy Worth a declarat pentru KOIN 6 News că faptul că a stat zile întregi în râpă, fără mâncare sau apă, a afectat "cu siguranță" rănile lui Sansbury.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI