Un bărbat de 36 de ani, Terence Kelly, a recunoscut că a răpit-o pe Cleo Smith, în vârstă de 4 ani, din cortul familiei sale. Totul s-a întâmplat în luna octombrie a anului 2021.

După ce micuța a fost răpită, oamenii legii au căutat-o 18 zile. Ea a fost găsită teafără în casa bărbatului, care era la doar câteva minute distanță de casa ei.

Citește și: Această femeie are 22 de copii la 25 de ani. Incredibil la ce record vrea să ajungă: „Este cel mai important lucru în viață”

Fetița a fost ținută captivă timp de 18 zile 

Bărbatul a fost arestat la puțin timp după ce a recunoscut răpirea. El a ținut-o pe Cleo captivă, timp de 18 zile, în casă, într-un dormitor cu o ușă modificată ce putea fi încuiată și descuiată doar din exterior.

Când s-a întâmplat totul, micuța era într-un camping cu familia ei, la o oră de mers cu mașina, la nord de orașul ei natal, Carnarvon. Ea a fost văzută ultima dată de mama ei, când copila s-a trezit la miezul nopții și a cerut un pahar cu apă, potrivit  BBC

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Informații despre „clovnul ucigaș”. Oamenii se tem să nu devină victime

A doua zi de dimineață, mama copilei a descoperit că fiica ei nu se mai afla în sacul ei de dormit că ușa cortului era deschisă.

Astfel, peste 100 de polițiști au luat parte la anchetă.

Citește și: VIDEO| O copilă a luat telefonul mamei să se joace și și-a comandat 10 motociclete, 10 perechi de cizme și un Jeep

Imaginile de pe camerele polițiștilor au surprins momentul în care fetița a fost salvată. Copila a fost văzută în timp ce apare în fața polițiștilor și zâmbește.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si