Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a ucis bebelusul iubitei sale, crezand ca este un paianjen. Oamenii legii au ramas muti la explicatiile individului

Un barbat este acuzat ca ar fi ucis bebelusul iubitei sale. Individul le-a explicat politistilor ca l-a confundat pe micut cu un paianjen.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dwayne a ramas singur, acasa, cu micutul, dupa ce iubita sa a plecat la cumparaturi. Tanara i-a lasat pe cei doi dormind, bebelusul stand pe pieptul barbatului. Acesta din urma, speriat, s-ar fi trezit brusc, iar copilul i-ar fi alunecat de pe piept, sustine acuzatul.

Autoritatile si vecinii sunt de alta parere. Vecinii familiei sustin ca i-ar fi auzit pe cei doi adulti certandu-se foarte tare, acestia fiind convinsi ca moartea micutului este un act de razbunare din partea lui Dwayne.

Oamenii legii sustin ca ranile descoperite pe trupul bebelusul nu pot proven de la o simpla cazatura. Acesta era ranit grav la coloana vertebrala si in zona capului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Cand s-a intors acasa, pe femeie o astepta o imagine de cosmar. Copilasul nu mai misca, iar presupusul criminal era foarte agitat si nervos, repetand necontenit ca “este ceva in neregula cu bebelusul”.

De durere, mama bebelusul a lesinat. Cu greu au reusit medicii sa o readuca in simtiri.

Confruntat de autoritati, barbatul le-a explicat ca era adormit cand partenera sa de viataa plecat de acasa si I l-a lasat pe micut in brate.

In somn, s-a speriat, iar cand a simtit o greutate pe piet a crezut ca este vorba de un paianjen si l-a aruncat cu forta, pe jos.

Dwayne se afla in custodia politiei, urmand sa faca ani grei de inchisoare daca se dovedeste ca l-a ucis pe micut.

Sursa: The Sun

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI