Bărbatul care a înjunghiat mortal şase persoane la Sydney, într-un centru comercial, a avut ca ţintă femeile, a anunţat poliţia, potrivit BBC. Joel Cauchi, în vârstă de 40 de ani, a atacat sâmbătă mai mulți oameni cu cuțitul.

Cine au fost victimele individului periculos?

În cele din urmă, șase persoane au murit, iar altele au fost rănite și duse de urgență la spital.

A fost numită cea de-a șasea persoană care a murit înjunghiată în centrul comercial din Sydney, scrie Sky News. Este vorba despre Yixuan Cheng, în vârstă de 25 de ani, care era din China și studia la un master în economie la Universitatea din Sydney. Numele ei a fost confirmat de premierul australian Anthony Albanese. 

"A probat chiar și haine ca să le văd", a spus logodnicul fetei, adăugând că aceasta i-a trimis o fotografie în care probează o geantă în acea după-amiază.

Uciși mall Australia

Imagini de la atacul din Sydney.

[Sursa foto: Captură ecran TikTok]

Totodată, Ashlee Good, în vârstă de 38 de ani, proaspătă mămică, a încercat să o salveze pe Harriet, fetița ei de nouă luni, când a fost atacată. Ea ar fi apucat să dea bebelușul unor bărbați.

"Astăzi suntem răvășiți de pierderea îngrozitoare a lui Ashlee, o mamă, fiică, soră, parteneră, prietenă, un om extraordinar și atât de mult mai mult decât atât”, a

spus familie ei, conform sursei citate mai sus.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident în Olt? Mădălin ar fi aflat că fusese înșelat

Duminică, poliția din New South Wales a confirmat o a patra victimă, Jade Young, în vârstă de 47 de ani, iar cea de-a cincea victimă a atacului a fost Pikria Darchia, în vârstă de 55 de ani. Și fiica unui cunoscut om de afaceri australian a fost, de asemenea, menționată ca fiind una dintre cele șase victime ucise în atac. Dawn Singleton avea 25 de ani.

Uciși mall Australia

El este autorul atacului din Australia.

[Sursa foto: Captură ecran TikTok]

Citește și: Spania va desființa ”vizele de aur” pentru investitorii imobiliari străini! Ce vor face bogații lumii?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Atacul a fost în cele din urmă oprit, în momentul în care polițistul Amy Scott l-a împușcat și l-a ucis pe Cauchi. De asemenea, oamenii legii au declarat că bărbatul de 40 de ani avea în trecut probleme de sănătate mintală și nu crede că atacul a fost motivat de terorism.

Individul își plănuise atacul?!

Joel Cauchi a postat anterior despre o companie de cuțite pe care a acuzat-o că a șlefuit lamele pe care le cumpărase. Individul ar fi încercat să se alăture unor grupuri de posesori de arme în trecut, mai informează Mirror.

"Caut grupuri de persoane care trag cu arme de foc, inclusiv cu pistoale, cu care să mă întâlnesc, cu care să discut și pe care să le cunosc”, ar fi scris el în anul 2020.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si