Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a vrut sa isi vanda bebelusul contra sumei de 11.000 de euro pentru a-i cumpara sotiei o masina

Un barbat a fost prins de politisti in timp ce incerca sa isi vanda bebelusul contra sumei de 11.000 de euro.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat din China a fost arestat pentru trafic de persoane dupa ce a fost prins de politisti in timp ce incerca sa isi vanda baietelul contra sumei de 11.000 de euro.

Barbatul a fost surprins de politisti pe o strada din orasul chinez Linyi, pe un ger cumplit, cu bebelusul de 5 luni in brate. Cumparatorul baiatelului, pe care l-a gasit pe internet, trebuia sa ajunga si sa ia copilul. Comportamentul barbatului le-a trezit suspiciuni politistilor, care l-au dus la sectie.

Acolo, chinezul le-a declarat ca urma sa se intalneasca cu cumparatorul baietelului si ca acesta trebuia sa ii dea suma de 11.000 de euro. Tatal le-a mai spus anchetatorilor ca el i-a cerut sotiei divortul, iar aceasta i-a spus ca il va acorda doar daca ii va cumpara o masina.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De asemenea el le-a mai spus politistilor ca spera ca familia la care urma sa ajunga fiul sau sa ii ofere o viata mai buna, pentru ca el si mama copilului urmeaza sa divorteze, scrie  Daily Mail.

Un barbat din China a fost arestat pentru trafic de persoane dupa ce a fost prin de politisti in timp ce incerca sa isi vanda baietelul contra sumei de 11.000 de euro.
Barbatul a fost surprins de politisti pe o strada din orasul chinez Linyi, pe un ger cumplit, cu bebelusul de 5 luni in brate. Cumparatorul baiatelului, pe care l-a gasit pe internet, trebuia sa ajunga si sa ia copilul.
Comportamentul barbatului le-a trezit suspiciuni politistilor, care l-au dus la sectie. Acolo, chinezul le-a declarat ca urma sa se intalneasca cu cumparatorul baietelului si ca acesta trebuia sa ii dea suma de 11.000 de euro.
Tatal le-a mai spus anchetatorilor ca el i-a cerut sotiei divortul, iar aceasta i-a spus ca il va acorda doar daca ii va cumpara o masina.
De asemenea el le-a mai spus politistilor ca spera ca familia la care urma sa ajunga fiul sau sa ii ofere o viata mai buna, pentru ca el si mama copilului urmeaza sa divorteze, scrie Daily
Mail.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI