Vanachi a ajuns in Iasi cu trenul si a mers pe jos pana in cartierul Mircea cel Batran. A cumparat un bidon de 5 litri, l-a umplut cu combustibil si a mers in locul in care stia ca nasul lui are masina parcata. Dupa ce a fumat o tigara si a stropit masina cu benzina, i-a dat foc. Alte doua masini parcate in zona au fost cuprinse de flacari.

Nasul lui Vanachi le-a povestit politistilor ca vorbise in ziua respectiva cu brbatul la telefon, acesta reprosandu-i ca a aflat tot adevarul si ca ii va "face plata". Dupa ce a fost prins, sotul inselat a declarat ca regreta gestul necugetat si ca totul s-ar fi petrecut pe fondul unei stari depresive provocate de despartirea de nevasta sa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Barbatul a mai fost acuzat in trecut ca ar rfi urinat pe masina politiei, postand pe Facebook imaginea cu pricina. Pentru acea fapta a primit doua luni de inchisoare, sentinta nefiind definitiva.

Sursa: adevarul.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si