Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a vrut sa-si pedepseasca nasul de cununie dupa ce a facut ASTA! Gustul razbunarii a fost amar: "Iti fac plata"!

Ieseanul Gabriel Vanachi a venit tocmai din Danemarca, dupa ce a aflat ca sotia il insela cu nasul. Barbatul a povestit ca in afara de raporturile sexuale pe care le intretineau, ar fi si traficat-o pe sotia lui.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vanachi a ajuns in Iasi cu trenul si a mers pe jos pana in cartierul Mircea cel Batran. A cumparat un bidon de 5 litri, l-a umplut cu combustibil si a mers in locul in care stia ca nasul lui are masina parcata. Dupa ce a fumat o tigara si a stropit masina cu benzina, i-a dat foc. Alte doua masini parcate in zona au fost cuprinse de flacari.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Nasul lui Vanachi le-a povestit politistilor ca vorbise in ziua respectiva cu brbatul la telefon, acesta reprosandu-i ca a aflat tot adevarul si ca ii va "face plata". Dupa ce a fost prins, sotul inselat a declarat ca regreta gestul necugetat si ca totul s-ar fi petrecut pe fondul unei stari depresive provocate de despartirea de nevasta sa.

Barbatul a mai fost acuzat in trecut ca ar rfi urinat pe masina politiei, postand pe Facebook imaginea cu pricina.

Pentru acea fapta a primit doua luni de inchisoare, sentinta nefiind definitiva.

Sursa: adevarul.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI