Suspectul de crimă  spune că a fost abuzat sexual în copilărie, fapt care i-a dereglat comportamentul și l-a transformat într-un criminal în serie.

Sean Lannon, în vârstă de 47 de ani, era căutat după moartea fostei sale soții și a altor trei persoane din New Mexico. A fost reținut de poliție ca suspect de crimă într-un alt stat american, New Jersey.

Citeste si: VIDEO- Locotenenții "Rechinului" au fost condamnați

Criminal în serie, dezvăluiri neașteptate

Criminalul le-a declarat procutorilor că a ucis-o nu numai pe fosta soție și pe ceilalți trei, ci și „alte 11 persoane” în New Mexico.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Presa americană l-a citat pe Alec Gutierrez, un procuror asistent din județul Gloucester din Philadelphia, New Jersey, care a spus ce declarații a făcut acuzatul în timpul unei audieri de vineri.

Citeste si: Caz șocant în Capitală. Copilă, de 16 ani, beată, violată și drogată de către doi bărbați

Până în prezent, Sean Lannon este acuzat de un singur deces în New Jersey, iar avocatul său spune că Lannon a fost provocat să declare altceva.

Poliția din orașul natal al lui Lannon, Grants, New Mexico, a declarat pentru presa locală că autoritățile nu au nicio indicație că afirmațiile sale despre alte 11 crime sunt adevărate și că nu sunt susținute de rapoarte despre persoane dispărute sau despre omucideri care s-ar potrivi narațiunea sa.

Urmează ca procurorii federali să verifice dacă declarațiile lui Lannon se susțin în realitate. 

Citeste si: Încă o minoră moartă după ce s-a uitat pe TikTok. Copiii devin victimele „jocului cu eșarfa”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si