Potrivit acestora, operaţiunea de salvare a fost „contracronometru” și s-a desfășurat în zona Marele Grohotiş din Piatra Craiului. Bărbatul de aproximativ 35 ani a intrat în şoc anafilactic în urma unei înţepături de albină.

Citeste si: Alexandra, amanta preotului din Iași, a cerut ordin de protecție împotriva soțului

Victima a fost predată în stare stabilă și este cooperantă, transmite echipajul SAJ Argeș.

Bărbatul a fost înțepat de o albină

Operațiune de salvare contracronometru pentru salvamontiștii argeșeni, în Piatra Craiului, zona Marele Grohotiș. Bărbat de aproximativ 35 ani în șoc anafilactic în urma unei înțepături de albină.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Echipa de prim răspuns Baza Dâmbovicioara a plecat spre locul indicat de apelant și pentru că elicopterul SMURD/IGaV nu poate realiza misiunea, după acordarea primului ajutor victima va fi coborâtă până la punctul unde poate ajunge ambulanța ”, a scris Salvamont Argeș pe pagina de Facebook.

Citeste si: Doctoriță din Austria, amenințată de anti-vacciniștii COVID-19, găsită moartă în cabinet

Echipa de sprijin de la formaţia Câmpulung a început deplasarea spre Marele Grohotiş având tot echipamentul pentru transportul victime, se mai arată în comunicat.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si