Pompierii nemțeni au intervenit, după ce un bărbat de 67 de ani, aflat la pescuit, s-a înecat în apele Izvorul Muntelui. Acesta se afla cu barca care a fost găsită ancorată la pontonul unei pensiuni din comuna Hangu.

Citește și: VIDEO- Cadavrul unei femei din Cluj a fost găsit în apele unui lac de acumulare. Victima s-ar fi sinucis

Corpul acestuia a fost scos din apă de echipajele ISU.

Medicii sosiți la fața locului au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din păcate fără rezultat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.  

Citește și: Un tânăr s-a aruncat în Crișul Repede, după ce și-a lovit iubita. Bărbatul a murit pe loc

Cadavrul unei femei din Cluj a fost găsit în apele unui lac de acumulare. Victima s-ar fi sinucis

Trupul fără viață al unei femei, dată dispărută miercuri, a fost scos din apele unui lac de acumulare din Cluj. Mașina femeii a fost descoperită în apropierea barajului. Femeia în vârstă de 44 de ani, din comuna Florești, a fost dată dispărută în cursul zilei de miercuri. Din primele informații, aceasta  s-ar fi aruncat în apă.

Femeia în vârstă de 44 de ani a fost găsită în râul Someș, la Barajul Florești.

La locul tragediei au intervenit cei de la  ISU Cluj.

Citește și:  Sebastian, românul dat dispărut în ianuarie în Thailanda, a fost găsit fără suflare. Trupul său a fost găsit fără picioare

”La data de 24 mai a.c. polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că la aceeași dată, în intervalul orar 02.00-07.00,

o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Florești, ar fi plecat voluntar, deplasânu-se cu un autoturism.”,  se arată în comunicat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”În urma verificărilor şi a investigaţiilor derulate, poliţiştii au identificat autoturismul femeii în zona barajului Floreşti”,  au transmis poliţiştii. 

Citește și: Cadavrul tânărului de 18 ani, dispărut în urmă cu trei zile, a fost găsit în apele Dunării

Cadavrul tânărului de 18 ani, dispărut în urmă cu trei zile, a fost găsit în apele Dunării

În acestă dimineață, pompierii mehedințeni au reluat căutările pe fluviul Dunărea, după ce un tânăr a fost dat dispărut duminică, 18 Iunie. 

Trupul fără viață a tânărului  Păcălă Cătălin Gabriel,  în vârstă de 18 ani, a fost găsit la confluența râului Topolnița cu fluviul Dunărea. 

Citește și: Un român și-a pierdut viața în Grecia. Acesta a ignorat anunțul salvamarilor și a fost înghițit de valuri

”Timp de două zile, pompierii militari au efectuat căutări atât la suprafața apei cu două ambarcațiuni, cât și în mediul acvatic, sprijiniți de scafandrii din cadrul ISU Dolj și ISU Caraș.

Astăzi, la solicitarea  IPJ Mehedinți, pompierii mehedințeni au desfășurat misiuni de căutare cu două ambarcațiuni, persoana fiind găsită decedată la confluența râului Topolnița cu fluviul Dunărea.”,  se arată în comunicat. 

 

 

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si