Potrivit reprezentanților IPJ Mehedinţi, polițiștii au fost sesizați marți, în jurul orei 10.00 că un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din satul Cerneţi din comuna Şimian. Oamenii spun că bărbatul stă pe stâlp încă de luni seară.

Citește și: Două șoferițe au ajuns la spital, după ce roata unui microbuz plin cu pasageri s-a desprins în mers

„Poliţiştii şi pompierii s-au deplasat la faţa locului şi încearcă să îl convingă pe bărbat să coboare", au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Citește și: Un copil de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni

Conform sursei citate, bărbatul este cunoscut ca având boli psihice.

Un băiat de 18 ani a fost salvat de la moarte în ultima clipă de polițiști. Tânărul a amenințat că se sinucide după o ceartă cu mama lui

Caz tensionat în Vrancea! Oamenii legii au reușit să salveze, în ultima clipă, un tânăr în vârstă de 18 ani care amenința să se sinucidă. Acesta voia să provoace un accident rutier. Mama băiatului a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112, după o ceartă pe care a avut-o cu acesta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incidentul care putea să devină cu ușurință o tragedie a avut loc în noaptea de duminică spre luni și a fost raportat la numărul unic de urgență 112.

Citește și: Un fost militar a încercat să se sinucidă într-o casă părăsită din Pitești

O femeie din Vrancea a solicitat ajutorul oamenilor legii, menționând că "fiul său, un tânăr de 18 ani, în urma unei discuții în contradictoriu, a plecat de la domiciliu la volanul unui autoturism, amenințând că va intra în coliziune frontală cu un tir", au transmis polițiștii.

Adolescentul în vârstă de 18 ani nu putea fi contactat prin intermediul telefonului, iar cu toate acestea, polițiști din Vrancea au reușit să stabilească direcția de deplasare a mașinii în care se afla acesta.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a procedat la darea în consemn a autoturismului cu care se deplasa tânărul. Orice secundă contează, iar, din fericire, la scurt timp, un echipaj de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău care desfășura activități de supraveghere și control pe Drumul Național 2 European 85 a identificat autoturismul în cauză la volanul căruia se afla tânărul", se precizează în comunicatul transmis de oamenii legii.

Autoturismul a fost oprit de polițiști înainte ca tânărul în vârstă de 18 ani să-și pună gestul extrem în aplicare.

Citește și: Pe cine a apucat să sune Mădălina Manole înainte să moară?! Detalii cutremurătoare au ieșit abia acum la iveală: „Îmi fac viața un calvar! Să nu le spui, rezolv eu singură”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si