UPDATE: După patru ore de negocieri, bărbatul a renunțat și a coborât de pe acoperiș. Acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Eduard Pamfil din Timișoara. 

La orele 21:30, bărbatul în vârstă de 33 de ani încă era urcat pe acoperișul blocului de patru etaje și nu părea că ar vrea să renunțe la gândurile negre sau să înceapă să coopereze cu salvatorii, potrivit Opiniatimisoarei.ro. 

Momente de panică in Timișoara, în zona Circumvalatiunii în această seară. Un bărbat care se afla pe acoperișul unui bloc, de pe strada Traian Novac, amenință că se va arunca.

Bărbatul are 33 de ani. 

Bărbatul plânge, are momente de furie și se afla pe marginea acoperișului blocului de patru etaje, cu picioarele în afară.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Traficul din zonă este restricționat. Pompierii de la ambele detașamente sunt prezenți la locul incidentului cu autoscara mecanică. Totul ar fi pornit de la o ceartă cu soția. De când s-a urcat pe bloc bărbatul fie plânge, fie este nervos și vorbește la telefon sau are momente când trântește telefonul. 

Citește și: VIDEO- Un bloc de locuințe din Cluj va fi demolat astăzi/ Clădirea ar fi construită ilegal. Locatarii sunt în culmea disperării

În zonă traficul se desfășoară cu dificultate. Mai mulți oameni au ieșit în stradă pentru a vedea ce se întâmplă.

Ce au transmis reprezentanții poliției?

„La locul evenimentului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 1 și 2 de Pompieri Timișoara: 2 perne de salvare, 1 autospecială de lucru cu apa si spumă, 1 autoscara mecanică S42, 2 ambulanțe SMURD tip B cu 13 pompieri.


La sosirea echipajelor la locul evenimentului s-a constatat că un bărbat, care se deplasa pe marginea acoperișului blocului, amenința că se aruncă în gol.

Echipajele au acționat pentru amplasarea pernelor de salvare. Intervenția este in dinamică”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș.

Citește și: FOTO/VIDEO- 9 oameni au murit, în Mexic, după ce acoperișul unei biserici s-a prăbușit în timpul unei slujbe. Alți zeci sunt dați dispăruți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si