Un bărbat amenință că se sinucide, în centrul Capitalei, după ce și-a înjunghiat concubina. Din primele informații, bărbatul în vârstă de 57 de ani amenință de mai bine de 7 ore că se va arunca de la etajul 8 al blocului în care locuiește.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje și negociatori, dar și o echipă de alpiniști care poate escalada pereții imobilului.

Forțele de ordine încearcă să-l convingă pe bărbat să nu recurgă la gesturi extreme. El a cerut să vorbească cu fetița concubinei sale, în vârstă de 8 ani.

Citește și: O femeie de 40 de ani s-a stins din viață după ce a căzut dintr-o autoutilitară

De la ce a pornit totul

Alerta s-a dat cu puțin timp înainte de miezul nopții, în seara de duminică spre luni, atunci când din apartamentul celor doi concubini s-au auzit mai multe țipete.

Concubina bărbatului este o femeie de 30 de ani care intenționa să pună punct relației și să se mute din apartament. Ea i-a cerut prietenei sale să o ajute să se mute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Când a auzit că femeia vrea să-l părăsească, bărbatul de 57 de ani și-a ieșit din minți, a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori. După ce a ajuns prietena femeii la locație, bărbatul a agresat-o și pe ea.

Cele două femei au reușit să o scoată pe copila de 9 ani din apartament și au alertat autoritățile.

Bărbatul amenință că se va sinucide

Femeia în vârstă de 30 de ani a ajuns la spitalul Floreasca. Rănile pe care i le-a făcut concubinul său cu cun cuțit i-au afectat plămânul, potrivit Antena3.

Concubina bărbatului are  „multiple plăgi prin înjunghiere, cervical anterior și hemitorace stâng posterior, instabilitate respiratorie și instabilitate hemodinamică”, au precizat surse apropiate Libertatea. Prietena concubinei a fost tratată la fața locului de un echipaj SABIF, nefiind necesară internarea.

După scenele incredibile, bărbatul s-a baricadat în apartament și a amenințat că se va sinucide. Copila a fost preluată de rude. 

Totul s-ar fi întâmplat într-un bloc din Piața Romană, potrivit Realitatea Net.

Citește și: Un pompier, înger păzitor pentru un copil de 10 ani rănit într-un accident: ”Mi-a promis că mă va vizita la spital. Nu am cuvinte să-i mulțumesc”

Negociatorii ajunși la fața locului încearcă să-l convingă pe bărbat să nu recurgă la gesturi extreme.

La momentul agresiunii, în imobil se aflau doi minori- Reacția Poliției

„La data de 10 septembrie a.c., Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuințe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înțepător.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoștință a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebrațului. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau și 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani și fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani.

Ulterior, ambele victime, împreună cu cei doi minori, au părăsit apartamentul. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 1, care au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor de prim-ajutor.

Concubina celui în cauză a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cea de-a doua victimă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul s-a închis în interior și amenință că se precipită de la etaj.

La fața locului au fost solicitați negociatorii din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, la fața locului se află în sprijin pompieri din cadrul ISU-BIF și echipaje din cadrul SABIF. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri-DGPMB", se arată în comunicatul Poliției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si