Un caz șocant a avut loc în această dimineață, în Botoșani. Un bărbat de 51 de ani ar fi încercat să se sinucidă, după ce și-ar fi ucis soția. Fiul acestora a aflat de accidentul în care a fost implicat tatăl său, după ce a descoperit cadavrul mamei.

Tentativă de sinucidere după ce și-a ucis soția?

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost implicat în această dimineață într-un grav accident rutier, la intrarea în comuna Ipotești, din județul Botoșani.

Bărbatul se pare că a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei, a părăsit carosabilul, iar apoi s-a izbit cu mașina într-un copac. În urma impactului puternic, mașina a fost distrusă complet, iar bărbatul a rămas încarcerat între fiarele mașinii, pentru mai multe ore.

masina care merge cu viteza

Din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului

[Sursa foto: istockphotos]

Alertate de un participant la trafic, unitățile de descarcerare au reușit să îl scoată, în viață, pe bărbat, din fiarele mașinii. Acesta a fost transportat de urgență la spital cu un echipaj SMURD, aflându-se într-o stare foarte gravă. 

Polițiștii s-au deplasat la locuința bărbatului pentru a îi anunța familia de tragicul incident în care a fost implicat. Fiul bărbatului se afla în locuință, fiind în stare de șoc după descoperirea macabră pe care o făcuse. În aceeași dimineață în care tatăl său a fost implicat într-un grav accident rutier, el a descoperit cadavrul mamei sale, în casă. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

politia

Poliția a mers la locuința șoferului

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit primelor informații, se pare accidentul bărbatului ar fi, de fapt, o tentativă de sinucidere. Acesta și-ar fi ucis soția zilele trecute, după care, ar fi încercat să își ia viața, potrivit monitorulbotosani.ro.

Citește și: Loredana, tânăra de 20 ani care și-a ucis prietena la Mangalia află dacă va rămâne după gratii: ”Nu am simțit nimic față de ea. Și acum simt ură”

banda politie nu treceti

În locuința șoferului se afla cadavrul soției sale

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Autoritățile au deschis o anchetă sub săvârșirea infracțiunii de omor, pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului femeii.

"Astăzi, în jurul orei nouă, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că de la o locuință din comuna Mihai Eminescu se simte miros specific gazului, iar proprietara nu poate fi contactat. Ulterior, s-a pătruns în locuință prin forțarea ușii de acces, iar în interior a fost găsită o femeie de 50 de ani, decedată, care prezenta multiple leziuni la nivelul corpului. S-a constituit echipă operativă, iar în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor", a transmis IPJ Botoșani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si