O întâmplare tragică s-a petrecut astăzi, în această dimineață, în Southport. Autoritățile au fost sesizate că mai mulți copii de la un curs ar fi fost înjunghiați de un bărbat.

Un martor, angajat la o cafea din zonă, a povestit îngrozit cele petrecute.

Caz ireal în Southport. Un bărbat ar fi înjunghiat mai mulți copii

O caz tragic ar fi avut loc în Southport.

Mai mulții copii ar fi căzut victime unui bărbat care ar fi intrat peste ei la un curs și i-ar fi înjunghiat.

Citește și: UPDATE Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. Familia micuților, îngenuncheată de durere: „De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic”

Foto simbol

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Potrivit unui martor, bărbatul ar fi intrat în clădire doar cu un cuțit și a început măcelul.

"Mi s-a spus că un bărbat a intrat într-un centru și a înjunghiat mai mulţi copii. Nu am idee de ce cineva ar face asta sau de ce cineva ar face asta.

Mi-e rău, se pare că era un curs și a intrat doar cu un cuțit", a declarat un martor, angajat al unei cafele din zona incidentului.

Autoritățile au declarat că incidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 11:50, la o proprietate de pe Hart Street. Imediat, polițiștii au izolat zona. Aceștia au reținut un bărbat, reușind a confisca și un cuțit, considerat arma tragediei.

Polițiștii nu au oferit mai multe detalii până în acest moment.

Citește și: Sezonul concediilor aduce din ce în ce mai multe persoane la spital. Medicii trag un semnal de alarmă: cei mai afectați sunt copiii

Foto simbol

[Sursa foto: istockphotos]

"Putem confirma că serviciile de urgență se află în Southport în urma unui incident major în această dimineață, luni, 29 iulie. În jurul orei 11.50 am fost chemați la o proprietate de pe Hart Street, pentru un atac. Există o serie de victime raportate și mai multe detalii vor fi confirmate atunci când este posibil. Poliția înarmată a reținut un bărbat și a confiscat un cuțit. A fost dus la o secție de poliție. Vă rugăm să evitați zona în timp ce ne ocupăm de acest incident. Nu există o amenințare mai mare pentru public", a declarat Poliția Merseyside.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si