UPDATE- Apar noi informații despre victimă și agresor

Primele informații arată că ambii bărbați, trecuți de 50 de ani, stăteau în aceeași casă. Bărbatul decedat era proprietarul apartamentului, în timp ce criminalul era chiriaș.

Cel din urmă s-ar fi enervat teribil într-o seară în care au consumat băuturi alcoolice, moment în care s-ar fi certat, iar proprietarul i-ar fi cerut chiriașului să se mute.

Călăul a pus mâna pe un ciocan și a lovit violent victima, provocându-i decesul. Apoi, a înfășurat cadavrul într-un covor și l-a abandonat pe un teren viran. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fost reținut de Poliția Capitalei. Bucureșteanul este suspectat că l-a lovit pe un alt bărbat şi apoi l-a abandonat pe un teren viran. Victima a murit, cadavrul fiind găsit după aproximativ o lună.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| O crimă șocantă a avut loc în Galați. Două persoane au fost găsite moarte

Potrivit Poliţiei Capitalei, Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a fost sesizat, miercuri, de către o structură din cadrul Poliţiei Sector 2, că pe parcursul unor investigaţii cu privire la un bărbat dispărut au fost găsite urme care păreau a fi de sânge. Astfel, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, fiind făcute investigaţii inclusiv la locul indicat.

Citeste si: Italia: O tânără a fost împușcată în timp ce se plimba pe faleză cu prietenii săi

Ce au transmis autoritățile

„Din coroborarea tuturor datelor, pe un teren viran a fost descoperit un cadavrul unui bărbat, care a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că în urmă cu aproximativ o lună, persoana decedată ar fi avut un conflict cu un cunoscut al său, un bărbat de 53 de ani, iar acesta l-ar fi lovit şi ulterior abandonat pe terenul viran", a arătat sursa citată.

Citeste si: O mamă și-a lăsat copilul ore în șir în soare până când acesta a decedat

un bărbat arestat după ce a ucis un bărbat și l-a abandonat

Suspectul a fost descoperit de polițiști. Procurorul criminalist a dispus reţinerea sa pentru omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Citeste si: Criminalul Ramonei, condamnat la închisoare pe viață! Tragedia s-a întâmplat sub ochii fetiței de 3 ani

VIDEO- IMAGINI DE LA LOCUL CRIMEI. CE SPUN VECINII DESPRE CEI DOI BĂRBAȚI?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si