Incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu câteva zile, în comuna Braniştea, din județul Dâmbovița.

Citește și: VIDEO: Un bărbat a furat bani dintr-un magazin pe care apoi i-a pierdut la păcănele

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe imagini se vede cum individul, un bărbat de 24 de ani, ține de aripi un cocoş şi îl loveşte în repetate rânduri, cel puțin un minut. Motivul este unul halucinant: individul îi reproșează cocoşului că are "100 de femei" şi că el nu are niciuna.

Citește și: Misiune încheiată cu succes! Un vițel a fost salvat de pompieri dintr-o râpă de zece metri

În tot acest timp, în loc să intervină, un alt bărbat îi filmează "isprava", iar ceilalți oameni aflați în curte se distrează copios pe seama bietei păsări.

Ce au transmis polițiștii

Din fericire, imaginile au ajuns la polițiştii de la IPJ Dâmbovița, iar oamenii legii au luat măsuri rapid:
"Având în vedere informațiile publicate pe o rețea de socializare, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile publicate în spațiul public, iar, în urma verificărilor efectuate, au identificat persoana respectivă un bărbat de 24 de ani, din comuna Braniștea.

Citește și: VIDEO- Tragedie într-o pădure din Buzău: Câini sacrificați de braconieri pentru încolțirea și împușcarea urșilor și cerbilor

Persoana în cauză a fost sancționată conform prevederilor art.

6 din Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor, cu amendă în cuantum de 6.000 de lei", se arată în comunicatul emis de IPJ Dâmbovița.

Citește și: România, lovită de caniculă! Medicii trag un semnal de alarmă și explică care sunt cele mai periculoase afecțiuni din sezonul estival! Ce nu trebuie să faci în zilele cu temperaturi extreme| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si