Când au descins la locuința bărbatului, oamenii legii au descoperit și 140 de kilograme de petarde și artificii deținute ilegal. Astfel, bărbatul s-a ales în total cu două dosare penale. 

Bărbatul și-a acuzat iubita de violență

Bărbatul de 33 de ani din comuna Vârtop, județul Dolj, a cerut ajutorul polițiștilor pe motiv că iubita lui, în vârstă de 30 de ani, este agresivă și îl lovește.

Citește și: Moțiune împotriva ministrului Lucian Bode după ratarea aderării României la spațiul Schengen

Când au ajuns la locuința în care cei doi locuiesc, oamenii legii au aflat că agresorul era, de fapt, chiar bărbatul care îi chemase.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, în cursul zilei, între cei doi ar fi avut loc mai multe discuţii contradictorii, în urma cărora bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, adresându-i şi ameninţări cu acte de violenţă ”, transmite IPJ Dolj.

Bărbatul s-a ales cu două dosare penale

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu și a fost deschis şi un dosar penal pentru violenţă în familie şi ameninţare.

De asemenea, polițiștii au observat mai multe cutii de petarde și artificii, depozitate la vedere, atât pe rafturile unui mobilier, cât și pe jos.

Citește și: Un bărbat din Arad a fost prins la furat de portofele. S-a lăudat polițiștilor cum a sustras banii prin metoda Maradona

În timpul cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că, în locuinţă, bărbatul deţine mai multe articole pirotehnice pentru care nu poate prezenta documente de provenienţă şi nici nu este autorizat să le comercializeze sau să le deţină.

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 140 de kg de materiale pirotehnice, categoriile F2, F3 şi P1 ”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. Pentru „efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept”, bărbatul s-a ales și cu un al doilea dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si