Close sidebar
Close sidebar

Moartea șocantă a unui bărbat aflat în stare de ebrietate. A rămas agățat într-un gard

Un bărbat care consumase alcool a avut parte de un sfârșit tragic. Victima din Neamț a rămas agățată într-un gard.

Georgiana Balaban,

Moarte șocantă în Neamț. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat, din județul Neamț, a murit după ce a vrut să sară peste un gard  și a rămas agățat de țepușele de metal ale porților. El consumase mult alcool.

Citeste si: VIDEO| O femeie însărcinată a fost lovită grav pe trecerea de pietoni. Alături se aflau și cei doi copii ai săi

Bărbatul din Neamț a murit după încercarea de a sări gardul plin de țepuși. El era beat în momentul tragediei.

Victima, de 40 de ani, a rămas agățată într-un gard, lângă un imobil din localitatea Nemțișor, județul Neamț. Bărbatul era beat. El a vrut să escaladeze gardul și a rămas agățat de o țepușă de metal. Țepușele i-au străpuns pielea.

Moarte tragică în Neamț

Propietarul casei a auzit țipete în jurul orei 22:30. Atunci a ieșit în fața casei pentru a afla ce se petrece. În acel moment a observat un bărbat agățat de țepușele din metal ale porților. Propietarul a alertat imediat autoritățile.

Citeste si: Moartea suspectă a unei românce în Londra

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un bărbat mort în Neamț. [Sursa foto: google]

Conform primelor informații, la data de 22 august, victima ar fi consumat alcool împreună cu alte două persoane, la imobilul respectiv. Când a vrut să plece a ales să escaladeze gardul ca să iasă din curte.

Citeste si: O familie întreagă a fost descoperită moartă. Cadavrele lor au fost găsite pe un traseu montan

Cadrele medicale au transmis că victima a rămas inițial agăţată şi era străpunsă de o ţepuşă din gard. Bărbatul avea o sângerare masivă, plagă în zona membrelor inferioare. Acesta era deja dat jos din gard de către localnici şi era în stop cardio-respirator la sosirea ambulanței.

El a fost preluat de un echipaj de la pompieri care l-au transportat la CPU Spital Oraş Tg.Neamţ cu manevre de resuscitare în curs. Bărbatul a decedat la spital.

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: S-a aflat cine era angajatul care s-a aruncat de pe clădirea postului de televiziune. Bărbatul se confrunta cu probleme financiare: "Trebuia să dea o sumă importantă..."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI