In plina zi, barbatul e filmat cum agita un topor pe care-l infige apoi in parzbrizul unei masini parcate.
E momentul in care o femeie asista inmarmurita la halucinanta scena.

Speriata, da sa fuga, dar dupa cativa pasi se opreste.

Simtindu-se incoltit, individul isi indreapta furia spre cei care ii inregistreaza gestul nebunesc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Uluitor e ca totul se intampla sub privirile mai multor martori, opriti in drum ca la circ.  Fara sa le pese ca barbatul e inarmat, fara sa ia in calcul ca lucrurile pot scapa de sub control.

 

Individul ar fi sustinut in fata poilitistilor si a medicilor ca nu-si mai aminteste ce a facut. Martorii spun ca barbatul ar fi vandalizat cu toporul masina unui necunoscut, convins ca inauntru sunt sotia care l-a parasit si cumnatul sau.

Psihiatrii sustin ca sunt cu mainile legate. Daca ii declara fara discernamant, bolnavii pot ajunge intr-un spital de specialitate, unde, daca se considera recuperat, poate fi trimis acasa. Daca il declara cu discernamant,  atunci barbatul e liber sa plece si primeste doar o amenda penala.

In acest moment se afla sectia de psihiatrie a spitalului din Tragu Jiu, insa in cateva zile va fi externat. Pana nu se va dovedi daca a avut discernamant sau nu in momentul in care a savarsit fapta poate umbla fara probleme pe strada.

In urma cu doua saptamani, o femeie a fost ucisa in Mioveni de un bolnav psihic lasat acasa, desi ar mai fi avut trei atacuri pe strada, la activ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si