Intr-un act de eroism, Alexander Migues a mers cu bicicleta langa camionul de 19 tone care a ucis 84 de persoane.

„Camionul a calcat peste o femeie chiar sub privirea mea”, a declarat ele pentru Nice Martin, potrivit Daily Mail.

"Am vazut ca pot ajunge la cabina, am ajuns si am incercat sa deschid portiera de doua-trei ori". Teroristul a scos atunci un pistol din geanta sa, pentru a incerca sa-l ucida.

Atunci se vede un al doilea om, pe un scuter, care vine spre camion. "A venit pe si s-a aruncat sub rotile camionului, pentru a-l opri. Am lasat portiera si cand scuterul a lovit camionul am auzit zgomotul gloantelor".

„Ea era pe trotuar atunci cand s-a intors pe drum si a incercat sa treaca si peste mine. A fost instinctiv. Nici nu pot sa-mi explic cum a reusit sa urmaresc camionul. Cand am vazut cat de determinat e, am incercat”, a adaugat Migues.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

In ciuda curajului sau, Migues a fost nevoit sa renunte la incercarea sa de a-l opri pe terorist atunci cand s-a vazut cu o arma atintita asupra sa.

Se crede ca francezul ar fi reusit sa salveze vietile oamenilor, dupa ce a incetinit camionul, dandu-i timp altui barbat sa isi arunce motociclista sub rotile camionului. Incercarea dramatica de a-l opri pe Bouhlel a fost inregistrata.

Despre barbat nu se stie nimic.

„A ajuns la camion si a aruncat motocicleta sub rotile camionului, incercand sa il opreasca”, a declarat Migues, precizand ca a fost o experienta traumatizanta si ca nu a putut sa doarma 36 de ore dupa atac. Si acum are cosmarului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si