Un bărbat care cerșea într-o localitate din județul Sibiu a încercat să scape de problemele cu legea, însă nu a reușit decât să și le amplifice.

Bătrânul în vârstă de 72 de ani i-a oferit 100 de euro agentului de poliție, pentru ca omul legii să nu îl amendeze pentru cerșetorie.

Citește și: Un cerșetor cu telefon de 1.000 de euro a fost surprins în Alba Iulia, pe o stradă. Ce se afla în bagajul său

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

cersetor, mita, politist sibiu

Bărbatul de 72 de ani are acum probleme cu legea. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

După ce a încercat să îl mituiască pe polițist, bărbatul din comuna Merghindeal a fost reținut pentru infracțiunea de dare de mită.

„Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment rezultă că în noaptea de 5 mai 2024, în jurul orei 0.30, inculpatul a oferit unui agent de poliție suma de 100 de euro, cu titlu de mită, spre a-l determina pe acesta să își încalce atribuțiile de serviciu și să nu îl sancționeze pentru fapta de a apela în mod repetat la mila publicului.

Cu această ocazie inculpatul chiar a cerut agenților de ordine publică să îl transporte la locuința sa cu autospeciala poliției”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și: S-au dat bani gratis de la bancomate din cauza unei erori. Oamenii au format cozi uriașe la ATM și au plecat cu 1.000 de euro cash!

cersetor, mita, politist sibiu

Omul voia să îi dea 100 de euro polițistului ca să îl lase în pace. 

[Sursa foto: Pexels]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si