Accidentul a avut loc noaptea trecută între Circ și Inspectoratul General al Poliției Române. Potrivit martorilor, victima nu s-a asigurat, astfel că tramvaiul l-a lovit pe bărbat din plin. 

Un martor a povestit cum a văzut incidentul de la fereastra apartamentului său. 

Bărbatul a fost lovit din plin

 „ Mergea smecherește pe linia de tramvai și nu s-a asigurat ”,

a declarat acesta, potrivit Libertatea.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță.

Citeste si: Tragedie la Drobeta Turnu Severin. Un bărbat s-a aruncat în fața unui tren de călători

„Este vorba de un bărbat de 37 de ani care a fost lovit de tramvai. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero ”, a declarat Oana Pîrvan, purtător de cuvânt Brigada Rutieră.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliția a transmis că a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, iar cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Trotinetele electrice ar putea fi interzise în parcuri din cauza pericolului pe care îl reprezintă pentru pietoni

Cel puțin asta se arată într-un proiect al Primăriei Capitalei. Conducătorii vor putea să meargă pe banda de biciclete,doar cu echipament de protecție și fără telefon mobil sau căști.

Citeste si: Accident rutier mortal. Şoferul unui TIR a fost acroşat de o autoutilitară

Astfel de imagini ar putea deveni istorie după ce Primăria Capitalei a pus în dezbatere publică un proiect prin care reglementează circulația trotinetelor electrice pe drumurile publice.

„În București este destul de greu. Șoferii nu sunt atenți... dacă o luăm pe trotuar, pietoni nu sunt atenți... încercăm să ne adaptăm.”

Este și cazul lui Mihai, care spune că folosește trotineta aproape zilnic dar știe că foarte puțini dintre cei ca el țin cont de regulile de circulație.

„Acum 3 zile...m-a lovit un băiat..a intrat în mine cu trotineta. Pentru că ei merg cu viteză. Nu sunt conștienți de riscurile la care se expun și îi expun și pe ceilalți. Mai ales în weekend.”

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si