Poliţiştii care au intervenit în urma unei sesizări privind prezenţa unui om înarmat în zonă au tras în acesta din cauză după ce bărbatul cu arma i-a înfruntat, a spus declarat Poliţiei din Toronto James Ramer. El a refuzat să ofere mai multe detalii, spunând că ancheta este în desfăşurare.

Polițiștii ar fi spus că bărbatul a fost doar rănit 

Anterior, Poliţia din Toronto a afirmat pe Twitter, că poliţiştii l-au împuşcat şi că suspectul, descris ca un bărbat în jurul vârstei de 20 de ani, a fost rănit.

Locul unde bărbatul a fost împuşcat de poliţiştii din Toronto se află la circa 130 de metri de Şcoala primară "William G. Davis", care a fost ultima dintre cele cinci şcoli care a ieşit din lockdown.

Citeste si: Percheziții în județul Satu Mare, la persoane suspectate de camătă și șantaj

Măsurile de lockdown în şcoli au fost ridicate după câteva ore, potrivit autorităţii şcolare din Toronto.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Incidentul vine la câteva zile după ce un bărbat înarmat a ucis 19 copii şi doi profesori în Texas, la o şcoală.

Incidentul din Texas a alimentat îngrijorările legate de violenţa armelor în întreaga lume.

Poliţia din Toronto a blocat şoseaua la circa 300 de metri în zona incidentului pentru ca anchetatorii să ridice probe, a afirmat un martor ocular pentru Reuters.

Citeste si: După doi ani de la moartea lui George Floyd, Biden a semnat un ordin executiv privind reformarea organelor de poliţie federale și locale

"Cu siguranţă înţeleg trauma şi cât de traumatic trebuie să fie fost acest lucru pentru personal, elevi şi părinţi, având în vedere evenimentele recente care au avut loc în Statele Unite", a spus acesta.

Ramer a afirmat că Poliţia din Toronto nu are încă toate detaliile incidentului şi "nu vreau să speculez şi să sugerez că este ceva similar cu ce se întâmplă în Statele Unite".

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si