Este de precizat faptul că oamenii legii din județul Prahova au descins vineri, 8 iulie 2022, la orele dimineții, la mai multe adrese din județele Brașov, Dolj și Suceava într-un dosar de furt. Doi bărbați sunt acuzați că au sustras sume mari de bani din mai multe bancomate din județele Prahova și Dâmbovița, folosindu-se de metoda Cash Trapping.

Bărbatul este suspectat pentru 9 astfel de jafuri

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, „la data de 8 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efecuat 4 percheziții domiciliare, în județele Brașov, Dolj și Suceava, la persoane bănuite de comiterea a 9 infracțiuni de furt calificat.

Citeste si: Ea este femeia care a fost ucisă la Brașov. Codruța Moise era așteptată acasă de cei cinci copii ai săi

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 22 aprilie a.c., doi bărbați cu vârstele de 36, respectiv 41 de ani ar fi comis 9 infracțiuni de furt calificat din bancomate, în județele Prahova și Dâmbovița, prin metoda Cash Trapping."

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, pe numele suspectului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si: Un tânăr din Giurgiu și-a sechestrat și bătut fosta iubită. Fata este o minoră în vârstă de 16 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si