Bărbatul în vârstă de 42 de ani din Bacău a fost dat în urmărire națională pentru mai multe infracțiuni. Acesta a fost prins de polițiștii din Vâlcea când încerca prin metoda „accidentul” să păcălească o femeie din comuna Dăeşti.

Bărbatul i-a spus femeii că este procuror, a contactat-o telefonic pe femeie în urmă cu trei zile şi i-a solicitat suma de 10.000 de lei pe motiv că fiul ei ar fi avut un accident în Italia şi are nevoie de bani pentru a scăpa de închisoare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Acesta i-a anunţat însă pe poliţişti care au organizat un flagrant, alături de falsul procuror fiind reţinuţi încă doi bărbaţi, bănuiţi că i-ar fi complici. „Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul stabilit pentru întâlnire, reuşind să depisteze în flagrant delict bărbatul de 42 de ani, din judeţul Bacău, care ar fi pretins că este procuror. Cel în cauză a fost condus la sediul Postului de Poliţiei Dăeşti, iar în drum spre post a fost depistat în trafic un autoturism în care se aflau alţi doi bărbaţi, bănuiţi de asemenea că ar fi participat la comiterea faptei”,

au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Pe numele bărbatului în vârstă de 42 de ani a fost deschis dosar penal și se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si