Close sidebar
Close sidebar

Bărbat căutat național și internațional, prins în Bucureşti

Aflat în penitenciar, bărbatul în vârstă dee 49 de ani a constituit o grupare care se ocupa cu înşelăciuni prin "metoda accidentul". În cele din urmă, acesta a fost prins de poliţişti în Bucureşti.

Laura Macovei,

Un bărbat care se sustrăgea de la executarea unei pedepse de peste 15 ani de închisoare a fost prins în Bucureşti

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Declarațiile Poliției

" La data de 20 iunie a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate, o echipă formată din poliţişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri- I.G.P.R., împreună cu cei ai Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, au depistat, în municipiul Bucureşti, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, urmărit naţional şi internaţional.

Citeste si: Alertă de caniculă în România. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Bărbatul se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 15 ani, 10 luni şi 20 de zile şi 1.039 de zile de închisoare, pentru constituire de grup infracţional organizat şi înşelăciune, condamnarea fiind dispusă de Tribunalul Constanţa – Secţia Penală", a anunţat, marţi, Poliţia Română.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Persoana condamnată, împreună cu alte persoane bănuite, pe parcursul anului 2013, ar fi constituit un grup infracţional organizat în penitenciar, cu scopul de a induce în eroare părţile vătămate prin" metoda accidentul ”, valoarea prejudiciului stabilit fiind de 21.700 de lei.

Bărbatul era dat în urmărire națională și internațională

De asemenea, în sarcina bărbatului s-a mai reţinut că, în perioada 2016-2017, tot prin "metoda accidentul”, împreună cu persoane deţinute în cadrul unui alt penitenciar, ar fi iniţiat şi constituit un alt grup infracţional organizat, scopul fiind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Citeste si: Un general rus îl imploră pe Putin să trimită rachete nucleare în Kaliningrad, după blocajul impus de Lituania

Bărbatul, urmărit naţional şi internaţional a fost încarcerat în penitenciar, pentru executarea pedepsei de la care se sustrăgea începând cu luna februarie a anului 2021. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI