Anthony Wayne Walters, în vârstă de 55 de ani, s-a destăinuit familiei despre modul în care sindromul cunoscut și sub numele de „vierme de ureche” l-a dus la depresie și l-a făcut incapabil să doarmă.

Bărbatul a lăsat un bilet tatălui său, David Walters, la locuința pe care o împărțeau în Glynneath, în Țara Galilor, spunând cum a avut tot timpul o melodie în cap și aceasta „l-a ucis”, a concluzionat o anchetă prezentată de Yahoo News.  

Citeste si: Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus anunță ceva și mai rău. Totul începe în 20 decembrie

Anthony Walters l-a sunat pe prietenul său David Williams pe 26 ianuarie și i-a spus că intenționează să își încheie viața, fiind "extrem de deprimat de multă vreme și incapabil să doarmă”. Prietenul său a informat poliția din South Wales, iar ofițerii au primit un apel chiar de la Walters care le-a spus că se află la un viaduct din Glynneath.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Judeţele cu cele mai multe cazuri de coronavirus

Poliția a ajuns prea târziu la fața locului și l-a găsit pe Walters în partea de jos a podului- medicii nu au putut face altceva decât să confirme decesul. O anchetă derulată ulterior a scos la suprafață că Anthony Walters a devenit „obsedat” de melodiile auzite, plângându-se în repetate rânduri prietenilor: „Aș prefera să fiu mort decât să mai trec prin asta”, a spus el.

Ce este sindromul "cântecului blocat"

Sindromul ,,cântecului blocat'' îi afectează pe majoritatea oamenilor, iar efectele acestuia pot fi enervante, în cele mai multe cazuri.

Există mai multe denumiri pentru aceast sindrom ,,muzică lipicioasă” sau ,,vierme de ureche”. Neurologii denumesc viermele de ureche  ca imagini mentale muzicale involuntare, opuse imaginilor muzicale voluntare, atunci când persoana alege să cânte o melodie în minte.

Citeste si: Dansurile indecente ale fetelor din casa „Puterea Dragostei” îi pune pe jar pe băieți

În cadrul unui studiu a fost demonstrat faptul că 90% dintre oameni suferă de viermi de ureche cel puţin o dată pe săptămână, iar o treime dintre aceştia suferă de sindrom în fiecare zi, conform descopera.ro. În mare parte, atunci când un cântec ne rămâne blocat în minte acesta nu este o melodie întreagă, ci fragmente care se repetă continuu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si