Înainte de a-și pune capăt zilelor, bărbatul a sunat la poliție pentru a transmite un ultim mesaj: ” Chiar nu-mi pasă. M-ați dezamăgit”.

Nicholas era cercetat pentru abuz domestic

Acesta s-a aruncat de pe pasarela cu două șosele din Talke, Staffordshire. Bărbatul a fost cercetat pentru abuz domestic după ce și-ar fi agresat soția.

Citește și: „Mami, plec”. Alexandru a murit la doar 19 ani, după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele. El a ars de viu sub privirile indiferente ale trecătorilor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nicholas a dat vina pe autorități pentru gestul său extrem. Acesta a fost călcat de o mașină și a suferit o leziune cerebrală care i-a adus moartea câteva ore mai târziu.

Ce au declarat autoritățile

Le-a explicat ofițerilor că suferea de depresie. A spus că nu are gânduri de sinucidere. A fost eliberat la ora 11.46 în acea dimineață. În seara următoare, la ora 20.12,

a fost arestat pentru agresiune după un alt apel și a fost dus la spital. A doua zi, la ora 7.11, a intrat în arestul poliției. La ora 16.39, a fost eliberat. La ora 12:14, pe 28 decembrie, ofițerii de la poliția din Staffordshire au primit un apel de la Nick, care spunea: „Bună. Am sunat doar să-mi iau rămas bun. Chiar nu-mi pasă. M-ați dezamăgit”. Poliția a făcut tot ce a putut, dar nu a reușit să ajungă la el la timp.
Este regretabil, dar nu găsesc greșeli ale poliției ca răspuns la apelul său de rămas bun”
, a spus un polițist.

Citește și: Un ministru, din Rusia, a murit subit după o vizită în Cuba

Era foarte drăguț și grijuliu. Îi plăcea foarte mult animalele.  Din păcate, din cauza depresiei și a alcoolului, asta l-a schimbat. Acesta nu a fost adevăratul Nick",  a spus un membru al familiei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si