Au fost momente cumplite marți, în Cluj Napoca! Un bărbat de 39 de ani şi-a înjunghiat din senin cu un cuţit părinţii, de 69 şi 71 de ani, a transmis marți, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj. 

Bărbatul agresiv și mama lui au fost recuscitați

Se pare că incidentul șocant ar fi avut loc pe fondul unor tulburări psihice, chiar în apartamentul unde locuiau cu toții.

El, dar și părinții săi au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Individul agresiv, dar și mama lui ar fi fost chiar resuscitați de medici la fața locului.

"La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 14.10, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc la un imobil din municipiu. În baza solicitării, a fost direcţionat de urgenţă un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca, care a identificat trei persoane de 39, 69 şi 71 de ani. Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că la imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv bărbatul, de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice şi-ar fi agresat părinţii, provocându-le leziuni cu un obiect tăietor-înţepător", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Părinți înjunghiați Cluj

Trei persoane din Cluj-Napoca au ajuns la spital, grav răniți.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Doliu în lumea modei din România! Delia Lazăr a încetat din viață la doar 42 de ani: ”Îmbracă-i pe îngeri și trimite-i pe Pământ”

Încă nu se știe cum s-a întâmplat totul cu exactitate, sau dacă în familie ar fi existat anumite certuri. Acum, vecinii din bloc sunt șocați de cele întâmplate și au mărturisit chiar că tânărul este cunoscut cu probleme psihice.

Posibil ca el să fi suferit o criză. Nu se știe nici dacă bărbatul de 39 de ani a vrut să se sinucidă, după ce a recurs la gestul șocant, fie dacă tatăl său l-ar fi rănit.

Părinți înjunghiați Cluj

Un bărbat de 39 de ani și-a înjunghiat părinții. 

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Un bărbat de 42 de ani din Hunedoara, amenințat cu moartea de soția mai tânără decât el. Polițiștii au emis ordin de protecție împotriva femeii

În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul teribil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si