Israelianul a fost transportat la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti.Cazul este în atenția Institutului Național de Sănătate Publică, potrivit Adevărul.
În străinătate, al doilea caz de coronavirus a fost confirmat în Statele Unite şi trei cazuri au fost confirmate şi spitalizate sâmbătă în Franţa, primele din Europa.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, declarații sumbre despre coronavirus: „Să ne rugăm Domnului și Maicii Domnului să ne ocrotească...”

Citeste si: Ce a făcut fratele Cristinei Ţopescu la tribunal, după ce şi-a incinerat sora! Cristi a dat-o în judecată pe soţia care l-a acuzat că s-a culcat cu alte femei!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Coronavirus: 41 de morţi, 1.300 persoane contaminate şi milioane de locuitori blocaţi în China

Citeste si: A făcut amor ani de zile cu un bărbat de care era îndrăgostită, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată: "Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut"

Citeste si: Momente de coșmar pentru o familie din Suceava. Soție agresată sexual chiar în fața soțului

Coronavirus. Un număr mare de festivităţi prevăzute pentru Noul An Chinezesc au fost anulate sâmbătă în China, unde autorităţile îşi dublează eforturile pentru a împiedica răspândirea noului virus mortal, care deja a provocat moartea a 41 de persoane şi a blocat peste 40 de milioane de oameni în regiune, scrie AFP.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si