Cei de la IPJ Prahova au efectuat două percheziţii domiciliare în acest dsoar, două persoane fiind duse la audieri.

Un bărbat cu tulburări psihice din Prahova a fost exploatat prin muncă

"În cauză, s-a reţinut că, în ultimii cinci ani, persoanele bănuite ar fi recrutat, adăpostit şi primit, în scopul exploatării prin muncă, persoana vătămată, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, precum şi de starea vădită de vulnerabilitate",

mai menţionează informarea IJP Prahova.

Citește și: Revoltător! Percheziții în județul Suceava pentru trafic de droguri și act sexual cu un minor

Judecătorii au dispus măsura controlului judiciar față de una dintre persoanele implicate.

Citește și: Un bărbat a fost prins cu un cuțit asupra sa la intrare în Judecătoria Buhuși

Bărbatul este cunoscut ca având un grad de retard, dar şi tulburări de adaptare şi de comportament, fiind plasat într-un centru social.

Percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin, la o grupare care se ocupa cu traficul de migranţi

Procurorii DIICOT și Poliția Română anunță destructurarea unei grupări de trafic de migranți. DirecţiA de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Biroul Teritorial Caraş-Severin, împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, au făcut, marţi, 29 de percheziţii domiciliare într-un dosar vizând constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Reacția unei mame când a fost informată că fiica ei se droga la școală: "Poate se parfuma"

Conform anchetatorilor, în perioada octombrie 2021- martie 2023, grupurile de migranți alcătuite din 7-15 persoane, erau constituite în Serbia de către către cetățeni români și sârbi care în schimbul a 500-1.000 euro de persoană racolau cetățeni afro-asiatici în special din centrele de refugiați din Serbia.

Scopul racolării migranților era pentru trecerea frauduloasă a frontierei în România și facilitarea șederii ilegale în țara noastră.

Citește și: Federația Părinților, revoltă absolută după ce s-a descoperit o rețea de droguri în liceele din București: „O amploare alarmantă”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Potrivit Poliţiei de Frontieră, ancheta a început după sesizarea din oficiu a poliţiştilor de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în luna octombrie 2021.

Peste 25 de persoane urmează să fie aduse la DIICOT

Potrivit DIICOT, au fost interceptate şi oprite 29 de transporturi ilegale în care au fost implicaţi membrii grupării, transporturi în care au fost identificaţi aproximativ 300 de migranţi care intenţionau să treacă ilegal frontiera de stat a României spre state din Uniunea Europeană.

Citește și: VIDEO- Percheziții la mai mulți traficanți de droguri din Bacău și Timișoara. Vindeau substanțe interzise elevilor de liceu

Peste 25 de persoane urmează să fie duse pentru audieri la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Caraş-Severin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si