Un bărbat din Crasna, în vârstă de 91 de ani, care a fost dat dispărut de acasă de către nepoata sa, a fost descoperit fără suflare de către polițiștii din Gorj.

Oamenii legii au chemat în ajutor salvamontiștii pentru a prelua cadavrul, după ce trupul fără viață a fost descoperit cu ajutorul unei drone cu termoviziune.

salvamontisti, barbat mort, barbat disparut, drona

Trupul fără viață a fost descoperit cu o cameră specială. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: VIDEO Locul unde românii vor putea călători fără viză de la 1 iunie. Destinația de vis impune și o regulă pentru ”vacanțele la liber”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Familia bărbatului a început să își facă griji după ce acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Nepoata lui, în vârstă de 49 de ani, a alertat autoritățile.

Şeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, a anunțat că trupul bărbatului a fost recuperat în condiții de siguranță și urmează să fie predat Medicinei Legale.

„Astăzi, în jurul orei 10,00, când femeia a venit la bunicul său, a constatat că acesta nu se afla la domiciliu. De asemenea, apelanta a declarat faptul că în data de 22 mai a fost în vizită la bunicul său, iar de atunci nu mai ştie alte detalii despre el.

Poliţişti, câini de urmă, jandarmi, salvamontişti şi localnici au efectuat căutări pentru identificarea persoanei dispărute. Bărbatul a fost găsit decedat într-o zonă cu vegetaţie deasă şi înaltă, din prelungirea grădinii sale”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Citește și: Tragedie în Timișoara! Un fost sportiv a murit în bazinul de înot, sub privirile îngrozite ale martorilor. Ipoteza anchetatorilor

salvamontisti, barbat mort, barbat disparut, drona

Trupul omului a fost descoperit miercuri. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si