Update: Individul care a fugit de la Spitalul Sapoca a fost prins într-o casă părăsită! La nivelul secției de Neuropsihiatrie a fost deschisă o anchetă, astfel încât să se descopere cum a fost posibil ca bărbatul periculos să evadeze. De asemenea, familia lui a fost anunțată despre cele întâmplate.

Acum, bărbatul este cercetat și pentru evadare, după ce deja a primit deja o condamnare.

Pacient prins Sapoca

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Tânăr din Botoșani, prins în flagrant în timp ce transporta substanțe psihoactive. Incredibil unde erau ascunse

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii din Buzău sunt în alertă! În noaptea de joi, un bărbat în vârstă de 36 de ani ar fi evadat în jurul orei 21:00, din Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, secţia Ojasca.

Acesta este în continuare de negăsit, așadar a fost dat în urmărire la nivel național. Imediat după alerta de seara trecută au fost mobilizate echipaje din dispozitivul de ordine publică, dar şi poliţişti de investigaţii criminale, precum şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS) şi jandarmi, a transmis IPJ Buzău.

De asemenea, au fost instituite filtre pe căile principale de acces, astfel încât pacientul fugar să fie prins cât mai repede cu putință.

Cine este pacientul fugar din Buzău?

Bărbatul care a fugit din unitatea medicală este Mocanu Sorin. Acesta are vârsta de 36 de ani și este din comuna Tâmboeşti, judeţul Vrancea. Conform descrierii polițiștilor, el are 1,75 metri înălţime, constituţie atletică, păr tuns scurt, ochi albaştri, iar ca particularitate are postura uşor aplecată în timpul mersului.

La momentul plecării din unitatea medicală, era îmbrăcat cu pijamale. 

Acesta ar fi fost condamnat la închisoare, după ce în anul 2018 a abuzat o copilă de doar 11 ani.

Bărbat evadat Sapoca

El este Mocanu Sorin.

[Sursa foto: realitatea.net]

Citește și: Moarte învăluită în mister! Bătrân găsit fără suflare în mașină, într-o pădure din apropiere de Târgu Mureș

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea lui sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si