În ziua de 26 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, au efectuat cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă.

Citeste si: Scandal într-un spital din Brăila! Un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat în unitatea medicală

Un bărbat, de 27 de ani, din judeţul Argeş, a fost reţinut ”, a transmis, marţi seară, IGPR, potrivit news.ro.

Bărbatul a filmat-o pe minoră și a distribuit pozele

Potrivit cercetărilor efectuate de autorități, în cursul anului 2018, bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia şi ar fi înregistrat-o în timpul actului. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Victima, în vârstă de 15 ani, ar fi fost agresată și filmată, iar imaginile ar fi fost distribuite, potrivit procurorilor DIICOT, și altor persoane. 

Citeste si: Moarte șocantă pentru un turist britanic. Acesta a fost ucis de elicea unui elicopter

În ziua de 26 iulie a.c., bărbatul a fost depistat şi condus la sediul poliţiei, iar, după administrarea probatoriului, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T.

– Serviciul Teritorial Piteşti a dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 27 de ani, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie dispuse alte măsuri ”, au mai precizat poliţiştii.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si