Părinţii fetei au aflat şi au alertat poliţia. Acum minora va avea nevoie de consiliere psihologică.

Peste 80 de fotografii indecente şi 5 videoclipuri cu conţinut sexual. Asta au găsit poliţiştii în telefonul acestui individ care, îndrăgostit peste cap de o copilă de doar 13 ani, ar fi șantajat-o emoţional să pozeze dezbrăcată.

Tânărul de 28 de ani ar fi cunoscut-o pe minoră pe internet

Prin complimente și promisiuni fierbinţi, ar fi convins-o că el este alesul.

Cu timpul, copila de 13 ani a cedat avansurilor bărbatului şi a început să plece frecvent de acasă. Cei doi se întâlneau pe uliţele satului, la poartă sau în staţia de autobuz.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: FOTO| Doi copii au ajuns la spital după ce au căzut dintr-un carusel. Mama lor i-a însoțit în mașinărie, deși acest lucru nu era permis

Eleva se simţea protejată de individ, astfel că a refuzat inclusiv să mai meargă la şcoală şi să susţină Evaluarea Naţională de clasa a VIII-a.

Părinții fetei au început să îi verifice telefonul mobil

Părinţii ei au intrat la bănuieli şi au început să-i verifice telefonul...

În telefonul fetei, părinţii copilei au găsit zeci de poze şi de videoclipuri indecente şi au alertat poliţia. Apropiaţii tanarului sunt șocați şi spun că obsesia pentru minora cu 15 ani mai mică i-ar fi întunecat minţile.

Citeste si: Un bărbat a fost prins cu mâna în pantaloni, într-un parc cu copii. Oamenii legii l-au dus la Psihiatrie

„Trebuia sa se gandeasca și el că e minoră, că totuși e băiat bun și inclusiv fata stătea dupa el, că aveau o relaţie, nu a obligat-o...”, au spus vecinii tânărului arestat, pentru Știrile Kanal D.

Tânărul de 28 de ani a fost arestat

Bărbatul de 28 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru pornografie infantilă în formă continuată și act sexual cu un minor.

Citeste si: Șoferul care a ucis două tinere aflate într-o căruță, reținut pentru 24 de ore: „Îmi doresc să mor...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si