Un tânăr de 29 de ani a fost arestat, după ce și-a sechestrat și bătut cu sălbăticie fosta iubită. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Polițiștii au primit alerta chiar de la tânăra sechestrată, în vârstă de 21 de ani, care a folosit funcția telefonului de localizare în timp real, potrivit IPJ Bacău.

Cum s-a întâmplat totul?

Cercetările Poliției au arătat că tânăra ar fi avut o relație de prietenie cu un bărbat în vârstă de 29 de ani, încheia în luna martie 2023.

Din gelozie, în seara zilei de 12 iunie, bărbatul ar fi observat-o pe tânără în zona străzii Stadionului, împreună cu mai mulți prieteni, aflați într-o mașină. 

Citește și: O femeie din Galați a fost snopită în bătaie cu o lopată. Agresorul este chiar fiul victimei

Autoturismul bărbatului de 29 de ani i-ar fi urmărit în trafic pe tineri. La un moment dat, acesta ar fi depășit mașina în care se afla tânăra și, împotriva voinței acesteia, ar fi extras-o din autoturism. Ar fi forțat-o să urce în mașina sa, iar ulterior ar fi condus-o pe aceasta sub podul ce face legătura între strada Chimiei și comuna Letea Veche, unde ar fi exercitat acte de violență asupra ei, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore şi ulterior a fost prezentat instanţei de judecată care a decis arestarea preventivă pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal. 

Citește și: Adevăratul motiv care l-a determinat pe soțul Danei Roba să recurgă la violență extremă. Infidelitate sau teama că va fi părăsit

O femeie din Galați a fost snopită în bătaie cu o lopată, chiar de fiul ei

O femeie a fost  agresată fizic, de propriul fiu, incidentul având loc în satul Chiraftei, comuna Măstăcani, judeţul Galaţi.

Femeia în vârstă de 63 de ani a fost preluată de un echipaj medical de la ambulanţă şi transportată la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Aceasta prezenta urme de violenţă la nivelul membrului superior stâng şi a membrului inferior drept.

Polițiștii au deschis un  dosar penal pentru violenţă în familie, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, urmând ca apoi să fie introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Suspectul principal în cazul crimei din Berceni și-a băgat concubina în spital. Noi detalii din anchetă

Judecătoria Târgu Bujor a decis ca agresorul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si