UPDATE: Directoarea spitalului din Urziceni a fost suspendată.

 

Bărbatul în vârstă de 32 de ani prezenta semne incompatibile cu viața când a fost găsit de autorități. În urma găsirii corpului acestuia, în locuința sa din orașul Fierbinți Târg, polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și neglijență la locul de muncă.

Bărbat neglijat la Spitalul din Urziceni, găsit fără suflare

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost găsit fără suflare în locuința sa. Se pare că acesta a fost trimis acasă de personalul medical de la Spitalul din Urziceni, noaptea-trecută, după ce a prezentat nevoia de îngrijiri medicale. Ajuns acasă, acesta a murit din cauză că nu a fost tratat la timp.

În urma sesizării Poliției județene din Ialomița, s-a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și neglijență la locul de muncă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 05.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fierbinţi Târg au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Fierbinţii de Jos, ar fi decedat în locuinţa sa, Din verificările efectuate a reieşit că pacientul s-ar fi prezentat în cursul nopţii trecute, la o unitate medicală, din municipiul Urziceni, unde a primit îngrijri medicale, ulterior, revenind la domiciliu, unde a decedat", a transmis Poliția Județeană Ialomița, potrivit news.ro.

În acest moment, nu se cunosc mai multe detalii despre afecțiunile suferite de bărbat și cauza decesului.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul bărbatului care și-a ucis soția diagnosticată de cancer. Pensionarul a fost eliberat: "Îmi pare rău"

Spitalul din Urziceni, cufăr cu probleme

Descoperirea trupului fără viață al bărbatului de 32 de ani a urgentat implicarea ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, în rezolvarea cazurilor de la Spitalul din Urziceni.

Alexandru Rafila a declarat astăzi, într-o conferință, că va face demersurile necesare pentru a rezolva cazul bărbatului, dar și pentru a afla ce se petrece în Spitalul din Urziceni. Cazul bărbatului este a două problemă identificată, în aceeași zi, la Urziceni.

Primul caz care a declanșat tulburarea autorităților, dar și a populației, a fost reprezentat de femeia care a trebui să nască pe trotuar, în fața spitalului, după ce i-a fost refuzată internarea pe motiv că instituția nu mai avea locuri.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

O femeie a născut pe trotuarul din fața spitalului după ce i-a fost refuzată internarea

O femeie a născut pe trotuarul din fața spitalului după ce i-a fost refuzată internarea

[Sursa foto: Capturi Facebook]

"Dacă te prezinți noaptea și nu există nici permanența gărzii, probabil nu exista cineva să ii facă ecografia, dar dacă existau suspiciuni cu privire la cazul lui, trebuia să i se ofere asistență", se pare că ar fi declarat Alexandru Rafila.

Citește și: Scene incredibile pe o stradă din Urziceni! O femeie a născut chiar în fața spitalului. Tinerei mame i-a fost refuzată internarea la maternitate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si