În cursul zilei de duminică, pe 2 aprilie, în jurul orei 07:40, un bărbat de 34 de ani din Oradea a provocat un accident rutier pe strada Podului din Oradea, în intersecția cu strada Uzinelor, după ce a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit de 2 autoturisme care circulau regulamentar.

După ce a provocat evenimentul rutier, bărbatul a fugit de la fața locului, abandonând autoturismul.

El a fost găsit pe strada Aurel Covaci din Oradea, unde a fost depistat de autorități.

Din fericire, nu au existat victime.

Citește și: Un apropiat al Anei Morodan rupe tăcerea: „Am primit o înregistrare cu ea, era greu de privit”

Bărbatul consumase alcool și droguri

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 34 de ani prezenta o concentrație alcoolică de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că bărbatul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Individului i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a drogurilor și în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: O creatoare de modă din București a fost condamnată după ce a fost prinsă drogată la volan

Pe numele său a fost deschis un dosar penal. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Azi, cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Citește și: Accident rutier cu o șoferiță beată. O persoană a fost transportată la spital

O creatoare de modă din București a fost condamnată după ce a fost prinsă drogată la volan

Ana Maria Saragia, cunoscuta creatoare de modă, a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare și două luni și jumătate de muncă în folosul comunității, după ce a fost prinsă drogată la volan.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cunoscuta creatoare de modă a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare și două luni de muncă în folosul comunității, după ce a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise, conform informațiilor transmise de  gândul.ro.

Citește și: În această țară influencerii de pe Instagram trebuie să anunțe dacă își pun filtre pe poze: „Va fi interzis”

Judecătorii au decis că vedeta trebuie să se prezinte la Serviciul de Probațiune București, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa, să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să facă dovada mijloacelor sale de existență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si