Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat de 34 de ani, tată a trei copii, s-a sinucis din cauza problemelor financiare

Trei copii au rămas orfani după ce tatăl lor a decis să își pună capăt zilelor din cauza multiplelor datorii acumulate.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Phillip Herron avea 34 de ani și locuia în Marea Britanie. Bărbatul era presat de probleme financiare. Avea multe datorii, fapt ce l-a împins să recurgă la un astfel de gest.

Bărbatul din Bristol, Marea Britanie, a vrut să facă un împrumut, însă a trebuit să aștepte cinci săptămâni până să primească banii.

Din acel moment, Phillip a început să se afunde tot mai multe în datorii.

Citeste si: Doi soldaţi americani au fost ucişi, iar alţi şase au fost răniţi în Afganistan

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Bărbatul a cedat psihic pentru că nu își mai permitea să îi îngrijească pe cei trei copii. În momentul în care a decis să își ia viața mai avea doar 5 lire în cont.

Citeste si: Caz horror la Timişoara, mai îngrozitor decât al Cristinei Ţopescu! A fost descoperit cadavrul mumificat al unui bărbat mort de doi ani, într-un apartament în care aparatul de radio mergea fără oprire de la decesul acestuia!

Phillip Herron a postat și un filmuleț în care își explică gestul. Este la volanul mașinii, plânge și spune că celor mici le-ar fi fost mai bine fără tatăl lor.

Citeste si: O tânără de 23 de ani și-a ucis ambii copii! Îngenuncheată de durere, mama criminalei s-a sinucis

„Aceasta este ultima poză cu Phillip Herron, plângând în mașină, cu câteva minute înainte de a-și curma viața.

A fost un tată singur pentru trei copii mici, care se chinuia cu datoriile de peste 20 de mii de lire și care aștepta cu disperare să primească creditul pentru care aplicase. Ca mulți oameni, în special bărbați, nu a zis nimănui despre asta. Nimeni nu a știut cât de rea a devenit situația. Bietul om chiar a trebuit să le spună copiilor că Moș Crăciun n-a venit în acest an, iar în mesajul de adio a scris că lor le-ar fi mai bine dacă el nu mai este.
Iar acum nu mai este", potrivit mesajului publicat de Suicide Prevention Bristol.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI