"Azi, in jurul orei 9,30, in Scoala Gen Ighisu Nou, pe fondul unui conflict mai vechi, un barbat de 39 de ani a patruns intr-o sala de clasa si a lovit cu biciul 2 eleve, surori, de 16 si 14 ani. Fetele au rani superficiale pe maini si spate.

Deocamdata nu avem plangere depusa, dar ne-am sesizat din oficiu si facem cercetari pe lovire, tulburarea ordinii si linistei publice si pe port si folosire fara drept de arma alba. Agresorul e la politie, pentru audieri si dispunerea masurilor legale", se arata intr-un comunicat emis de politie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Barbatul, de 39 de ani este tatal unui tanar de 21, care avea o relatie cu fata de 16 ani, care a fost agresata. Familia tanarului nu era de acord cu relatia, motiv pt care acesta a plecat in Germania. Acum fam tanarului o acuza pe fata de 16 ani ca din cauza ei a plecat "baiatul” de acasa. In afara de asta, in acesta dimineata, intre fata de 14 ani agresata si intre sora tanarului, de 12 ani, care invata in aceeasi scoala, a existat un schimb de replici.

Fata de 12 ani a mers acasa la tatal ei,  de 39 de ani si a povestit de schimbul de replici. In acest context, barbatul a mers la scoala, unde le a agresat pe cele doua tinere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si