Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au identificat un bărbat de 49 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de corupere sexuală şi racolare de minori.

Citeste si: Mai mulţi salvamari din Eforie Nord au fost surprinşi consumând alcool în timpul programului

Bărbatul și tânăra de 14 ani ar fi comunicat pe rețelele de socializare timp de 9 luni

,,Astfel, în perioada noiembrie 2020- august 2021, acesta ar fi abordat, pe reţelele de socializare, o minoră, de 14 ani, căreia i-ar fi solicitat, primind ulterior, mai multe imagini cu aceasta în ipostaze pornografice şi i-ar fi cerut să se întâlnească, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale”, se arată în comunicat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Sursa citată menţionează că la data de 1 septembrie, poliţiştii Secţiei 3, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Vrancea, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa bărbatului respectiv.

Citeste si: Opt oameni au murit la New York, în urma inundațiilor

Bărbatul de 49 de ani a fost reținut

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, urmând să fie prezentat instanţei joi, cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: VIDEO| Detalii șocante în cazul fetiței de 2 ani din Ivești care a murit în chinuri inimaginabile! Părinții micuței AU MINȚIT când au spus că cea mică s-a înecat cu o jucărie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si