Un bărbat de 49 de ani din Tomșani, județul Vâlcea, a decedat joi, după ce a fpst prins în malaxorul unei betoniere. Anunțul vine din partea ISU Vâlcea.
Accidentul s-a petrecut în comuna Brezoi.

Citește și: Un muncitor a murit pe un șantier din Constanța, după ce o cărămidă l-a lovit în cap

”Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 49 de ani, din localitatea Tomșani, județul Vâlcea, care, în timp ce repara la cabina unei autoutilitare, a fost prins

în automalaxor.

Echipajele smurd care au ajuns la fața locului au extras victima, iar ulterior au declarat decesul acesteia”, anunță IPJ Vâlcea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Misiune contracontrometru pentru salvarea unui muncitor. Întreaga echipă s-a aflat în pericol

Un muncitor a murit pe un șantier din Constanța, după ce o cărămidă l-a lovit în cap

Un muncitor care lucra la construirea unei clădiri, în zona peninsulară a municipiului Constanța, a murit, miercuri, după ce o cărămidă i-a căzut în cap.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea și un echipaj SMURD au intervenit pentru resuscitarea bărbatului de 59 de ani, pentru care, din păcate, s-a constatat decesul.

Citește și:  Un român aflat la cules de sparanghel în Germania fost călcat de un coleg cu combina, după ce ațipise pe câmp

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 59 de ani, ar fi fost lovit de o bucată de BCA, care ar fi căzut de la etajul 6 al al unei clădiri aflate în construcţie.

Asupra bărbatului au fost efectuate manevre de resuscitare, în urma cărora a fost declarat decedat" , se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Citește și: Drama unui copil din Arad care a rămas singur, după ce ambii săi părinți s-au sinucis! După ce l-a găsit pe tatăl său fără suflare în garaj, acum și mama sa a plecat printre îngeri

Cercetările sunt în derulare, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate în muncă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si