Adevărată tragedie în Dâmbovița! Un bărbat în vârstă de 49 de ani a pierit în propria casă, după ce tavanul locuinței s-a prăbușit peste el. Totul s-a petrecut în localitatea Poiana.

Bărbatul a rămas prins pe sub dărâmături. Zgomotul i-a alertat pe vecini, care au sunat de urgență la 112 și au chemat autoritățile.

Citește și: Incendiu de proporții într-un bloc din Capitală. Un bărbat a murit și mai multe persoane au fost evacuate

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

barbat mort, casa daramata, dambovita

Chiar dacă a fost resuscitat, bărbatul nu a mai putut fi readus la viață 

La fața locului au ajuns salvatorii, care au încercat să îl readucă la viață pe bărbat, însă nu au mai putut face nimic pentru acesta. 

„În jurul orei 21:03 am fost solicitați să intervenim în cazul unei persoane blocată sub dărâmături, în localitatea Poiana, unde un tavan s-a prăbușit. 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, iar Garda de Intervenție Potlogi cu o autospecială de stingere. La fața locului, victima, un bărbat de 49 de ani, a fost extrasă în stare de inconștiență. Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel echipajul medical a declarat decesul acesteia”, au transmis autoritățile.

Până în acest moment nu se știe în ce condiții a avut loc prăbușirea tavanului. 

Citește și: Tragedie fără margini în Vaslui. Doi părinți și-au găsit fiul de 16 ani spânzurat în curtea casei. Ireal ce au mărturisit aceștia după ce și-au văzut copilul fără suflare

barbat mort, casa daramata, dambovita


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si