Un bărbat, aflat în drumeție, și-a pierdut viața. Într-un moment de neatenție, acesta a alunecat pe zăpadă și a căzut  în zona Cerdacul Văii Cerbului. 

Salvamontiștii au încercat să îi recupereze trupul minute în șir pentru a putea fi transportat la spital. Lovitura i-a fost fatală, iar acesta nu a mai putut fi salvat. Bărbatul a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei.  

Citește și: Un bărbat a căzut într-o prăpastie. Acesta încerca să facă o fotografie

Un bărbat a căzut într-o prăpastie. Acesta încerca să facă o fotografie

Un bărbat de 50 de ani a fost recuperat de salvamontiști, după ce a căzut într-o prăpastie din Masivul Piatra Mare. Acesta încerca să facă o fotografie. Incident care ar fi putut să se termine urât pentru un bărbat de 50 de ani, care a căzut într-o prăpastie din Masivul Piatra Mare. 

Acesta încerca să facă o fotografie, moment în care s-a dezechilibrat.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Și-a dat seama că nu poate ieși singur de acolo, mai ales că era rănit, dar a avut puterea să sune la 112.

Un elicopter SMURD cu 11 salvamontiști a ajuns la fața locului.  

Citește și:  VIDEO- Patru turiști au fost salvați de pe Munții Rodnei, după ce s-au abătut de la drum

Patru turiști au fost salvați de pe Munții Rodnei, după ce s-au abătut de la drum

Munții Rodnei sunt o principală atracție pentru turiști.

Aceștia pleacă în trasee montane pentru a explora minunățiile munților, însă, curiozitatea îi împinge să se abată de la marcajul traseelor montane și să își pună viața în pericol.

Citește și:  Accident mortal în India, soldat cu doi morți și trei răniți. Un bolovan desprins de pe munte s-a prăbușit peste o mașină

Din dorința de a descoperi Munții Rodnei, patru turiști din București s-au abătut de la marcajul traseului montan pe care îl efectuau.  Aceștia s-au pierdut într-o zonă   greu accesibilă și acțiunea salvamontiștilor de îi salva a fost una dificilă.

Vârful Pietrosul Rodnei, atracție care pune în pericol oamenii

Patru turiști din București, cu vârste cuprinse între 40 și 50 de ani, au fost coborâți de pe Munții Rodnei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aceștia se aflau într-o zonă greu accesibilă, cu intenția de a ajunge pe Vârful Pietrosul Rodnei. În zona Vârfului Piatra Albă au coborât, s-au abătut de pe traseul montan marcat și s-au rătăcit. Atunci au cerut ajutorul salvamontiștilor, care au efectuat o misiune de salvare, contracronometru, care a durat șase ore.

Citește și: Tânăr venit din Germania, la rude, înecat la scăldat în Târnava Mică din județul Mureș

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si